Voorjaar/zomer sieradentrends -Juwelier Leguit
sieraden
Goudsmid TILS
sieraden
05/13/2024
1 min
0

Voorjaar/zomer trends 2024 Magazine - Juwelier Leguit

05/13/2024
1 min
0

De nieuwste voorjaarsmagazine van Juwelier Leguit is uit!

Hierin vind je de nieuwste collectie gouden en zilveren sieraden en de nieuwste trends.

We leggen een paar trends voor je uit.


Trend 1


Grote gouden oorbellen, het minimalistische blijft nog wel even maar het mag weer groter!


Trend 2


Parels zijn weer hellemaal terug van weggeweest. Waar het voorheen nog oudbollig leek zijn ze nu in een nieuw jasje weer hellemaal van deze tijd. Het mooie is van parels dat deze altijd bij elke outfit passen. De kleur is oneindig.


Trend 3


Chunky, lekker zwaar, grof en een beetje meer mag wel. Dit kan zowel stoer als toch elegant zijn. Heerlijk naast het mini kunnen we ons weer hellemaal uitleven. En een groot voordeel van Chunky is dat het veel langer meegaat.


Trend 4


Geboortebloemen -  Elke maand heeft zijn eigen soort bloem. Wat dacht je van een bloemen armband. Een schakelarmband waar je van elk kind of kleinkind de bloem eraan hangt, zo heb je een echte bloemenarmband. En een groot voordeel deze verwelken niet na 1 week :-)


Trend 5


Deze trend is overkomen waaien uit Italië en Spanje. Naast de vele sieraden met echte edelstenen zijn nu ook sieraden met een kleurtje d.m.v. emaillle. Zwart, wit maar ook groen, roze, rood en oranje. Zowel op gouden sieraden als zilver goldplated sieraden.


Bekijk onze magazine voor de nieuwste collectie sieraden en laat je verwonderen. Wij maken de sieraden voor jou op de juiste maat.

Klik hieronder

Voorjaarsmagazine

Reacties
Categorieën