Voor de volledige collectie en het personaliseren van je sieraad.

Kom langs in onze WINKEL of online in onze WEB-SHOP

OFFLINE 
Route naar onze WINKEL
ONLINE 
IN DE WEB-SHOP
Memories deserve nothing less...

Op zoek naar een gedenksieraad? Dat betekent een aangrijpende tijd in je leven. De sieraden van See you kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van jouw dierbaren. Zij ontwerpen sieraden waarbij jij, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een SIERAAD genoemd kan worden.

Herinneringssieraad in de breedste zin van het woord

Niet alleen verlies maar zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk daarbij aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes en vingerafdrukken.


Alles wat met jouw herinnering te maken heeft en wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden worden verwerkt.


Samen er bij zijn

Wij hebben ons gespecialiseerd in het vullen van gedenksieraden, En weet je wat nou fijn is als je erbij bent als wij jouw sieraad mogen vullen? Je kiest zelf de kleur en uitvoering. Deze kleur mengen we ter plekke en maken we precies zoals jij hem wil. 

Voordat we de hars laten uitharden laten we ook altijd eerst zien hoe het as gerangschikt ligt en pas als hij perfect is harden we de hars uit. Je bent bij het volledige proces betrokken en ziet wat er gebeurd.

Wij zijn dankbaar dat wij een stukje van dit proces mogen begeleiden en ieder zijn verhaal is daarbij uniek.


Vakmanschap, passie, oprechtheid, originaliteit en verwondering 

Zijn onze 5 kern en merkwaarden en dit vind je zeker ook terug in Seeyou gedenksieraden.

Zowel in zilver als in goud leverbaar

zilveren hanger met hondepoot die gevuld kan worden met haar of as

Je dierenmaatje als herinnering bij je