Moeite met het omdoen van armband of ketting?
27 februari 2023 
1 min. leestijd

Moeite met het omdoen van armband of ketting?

Vraag jij ook altijd een helpende hand?

Je kent het wel, je wilt je armband omdoen maar het oogje glijdt de hele tijd van je pols, de sluiting lijkt altijd wel te klein, je hebt lange nagels en kan het niet goed vastpakken of je vingers zijn minder wendbaar. Heeft u ook altijd problemen met het omdoen van uw armband of horloge? Je favoriete armband omdoen, kan dan een hele uitdaging zijn, want eigenlijk kom je altijd een handje tekort. Na zoveel pogingen ben je het zat en je mooie armband belandt weer in de kast of op je nachtkastje.

Dit is heel erg jammer als je je favoriete sieraden niet kan dragen of je draagt ze dag en nacht waardoor je armband meer te lijden heeft van slijtage en je er zo minder lang plezier van kan hebben.

Hulp is nabij!!


Stop met jezelf te wringen in allerlei bochten, want er is een oplossing! Want ook als je alleen thuis bent, kun je nu eenvoudig je armband of horloge zelf alleen omdoen. Je bent niet meer afhankelijk van de hulp van anderen. Nu kan je in een handomdraai je armband of horloge omdoen. Dit lichtgewicht hulpmiddel kan gebruikt worden voor zowel links-als rechtshandige mensen.

Het vastmaken van uw armband of horloge is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Mag ik u voorstellen aan:

De Armband Fairy Fastener!!

 Drie zusters met een idee!

Dit hulpmiddel is ontworpen door drie zusters, geboren en getogen in Calgary, Alberta, Canada. In 2012 vroeg Terri haar zusters Rhonda en Lou om te helpen met het ontwerpen en vervaardigen van een innovatieve hulpmiddel om een armband alleen om te kunnen doen. En zo werd de Fairy Fastener geboren! De armband Fairy fastener werd zo’n succes dat een jaar later de ketting Fairy fastener werd geïntroduceerd. Ontmoet deze ondernemers!

Stijlvol een leuk kado!

De fairy fastener ziet er mooi en stijlvol uit en past in je handtas of je sieraden kist. Een leuk origineel cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. Bij Juwelier Leguit te verkrijgen voor € 34,95. 

In de winkel of bestel in onze online shop

https://www.shopjuwelierleguit.nl/product/1604028/fairy-fastener

Hierbij introduceren wij ook de handige hulp om je ketting om te doen, Fairy Fastener ketting! € 25,-

Bron: Juwelier Leguit – Nieuwe Niedorp

Over de schrijver