Voor de volledige collectie en het personaliseren van je sieraad.

Kom langs in onze WINKEL of online in onze WEB-SHOP

OFFLINE 
Route naar onze WINKEL
ONLINE 
IN DE WEB-SHOP
Arior

Geen enkele inspiratie is zonder inspanning; geen project is zonder vaardigheid.

Voor het ontwerpen van een sieraad is de juiste slag niet voldoende. Een beheersing van de techniek om de haalbaarheid van het project te waarborgen is noodzakelijk, evenals het lef om een risico te nemen met betrekking tot het goed of fout hebben van het uiteindelijke resultaat.

Elk sieraad van ARIOR heeft zijn eigen duidelijk herkenbare identiteit. Een unieke persoonlijkheid.

AL BIJNA 50 JAAR ONTWERPT EN VERVAARDIGT ARIOR ZILVEREN EN GOUD SIERADEN MET TECHNIEKEN ZOALS:

MET DE VLAM EMAILLEREN, KLEUREN EN SAMENSMELTEN VAN VERSCHILLENDE METALEN.Bij Arior vind je een breed scala aan sieraden, zoals oorbellen, hangers, ringen, armbanden en halskettingen.

Alle sieraden worden ontworpen in Barcelona, vanaf de creatie van een model, de mal, het smelten, inclusief het aanbrengen van kleur, steenzetting en de uiteindelijke afwerking gebeurd allemaal volgens ambachtelijke tradities gecombineerd met nieuwe technologieën.

Door te experimenteren met het hanteren en combineren van verschillende soorten metalen en afwerkingen is de Fusió Collectie in 2007 tot stand gekomen. Een spel met structuren en decors is de inspiratiebron geweest voor deze collectie met organische vormen, waardoor een wereld van architectuur binnen het maken van sieraden is ontstaan.


De Fusió-collectie is gebaseerd op ontwerpen waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten: elk prototype is zorgvuldig bestudeerd, tot op de millimeter nauwkeurig gemeten en indien nodig gecorrigeerd tot het absoluut perfect is.

En zoals de blauwdrukken van een architect, wordt het gerealiseerd in een klein kunstwerk.


null

Vakmanschap, passie, oprechtheid, originaliteit en verwondering 

Dit zijn onze 5 kern en merkwaarden en dit vind je zeker ook terug in de sieraden van Arior.