Accessoires en onderhoudstips

Horlogeband leer in verschillende maten en kleuren.

Zoek JIJ nou een horlogeband dan hebben WIJ de oplossing!

Wij hebben een divers assortiment aan horlogebanden.

Zoals diverse soorten: leer, sillicone, kunstof, textiel, staal, doublé, vergan en ecologisch.

Sieraden poetsmiddel Coat and Shine

Dit poetsmiddel is 100% veilig en reinigt en beschermd jouw sieraden in een paar seconden. Coat & Shine laat een voor het oog onzichtbare beschermlaag achter welke is gebaseerd op nano-technologie. Hierdoor maken sulfiden en oxiden geen kans om je sieraden weer dof en vies te maken (de welbekende zwarte laag).

kist en rol om sieraden in op te bergen

Berg je sieraden op!

Sieraden die op elkaar liggen veroorzaakt beschadigingen. Geen zorgen wij hebben de oplossing voor JOU. Kies zelf uit een collectie opberg kisten of rollen voor thuis of onderweg, zo heb je langer plezier van jouw favoriete sieraden. Herinneringen die bij je blijven.

Fasten your bracelet by magic!

Heeft u ook altijd problemen met het omdoen van uw armband of horloge? Je favoriete armband omdoen, kan een hele uitdaging zijn, want eigenlijk kom je altijd een handje tekort. De sluiting is te klein, je nagels lang, of je vingers zijn minder wendbaar. 

Met de Armband Fairy Fastener, ben je niet meer afhankelijk van de hulp van anderen.

Nu kan je in een handomdraai  je armband of horloge om doen. Het lichtgewicht hulpmiddel kan gebruikt worden voor zowel links- als rechtshandige mensen. 

Het vastmaken van uw armband of horloge is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Kom langs in de winkel. 

Armband Fairy Fastener € 27,50

Fasten your necklace like magic!

Heeft u ook altijd problemen met het omdoen van uw ketting? Je favoriete ketting omdoen, kan een hele uitdaging zijn, de sluiting is te klein, je nagels lang, of je vingers zijn minder wendbaar.

Met de Ketting Fairy, ben je niet meer afhankelijk van de hulp van anderen. Nu kan je heel gemakkelijk je ketting om doen door de Ketting Fairy tussen je sluiting van je ketting vast te maken. De Ketting fairy heeft een magneet sluiting die sterk is en goed blijft zitten en door te draaien gaat hij heel gemakkelijk open.

 Het vastmaken van uw  ketting is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ketting Fairy € 25,-