KOM LANGS BIJ ONS IN DE WINKEL OF SHOP ONLINE IN ONZE WEB-SHOP

OFFLINE 
Route naar onze WINKEL
ONLINE 
BINNENKORT IN DE WEB-SHOP
Garc Men Jewelry

GARÇ is een herensieradenmerk opgericht in 2019.

GARÇ heeft een passie voor de klassieke zegelring met echte edelstenen als een eyecatcher en een missie om verantwoord te ondernemen.


De sieraden worden met de hand gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver.

Een Nederlands ontwerp dat zorgvuldig wordt vervaardigd op Bali, in nauwe samenwerking met jonge professionals, door mensen met gevoel voor creatie, stijl en luxe.

 Massief zilveren ringen en prachtige edelstenen, zoals Turkoois met Matrix, versteend hout, Malachiet, Tijgeroog, Azuriet, Lapis Lazulli, etc. geven deze ring een eersteklas gevoel. 

De edelstenen worden met precisie en vakmanschap in de ring gezet door middel van een zetting. Door te wrijven en te drukken wordt er een klein randje over de edelsteen gelegd waardoor deze niet meer uit de zetting kan vallen en zogenaamd kan "rusten" in de zetting.

Alle edelstenen worden uit het zuiverste deel van de steen geslepen wat elke ring uniek maakt en dus zorgt voor een exclusief resultaat.

nullDe GARÇ-ring is uniek vanwege de chronometrische schaal die aan de binnenkant van de ring is geëtst en de zonnetijd aangeeft wanneer de zon schijnt. Een nieuwigheid die de ring een uniek element geeft.

Zo is alles met liefde en aandacht bij elkaar gebracht om tot een prachtig resultaat te komen dat een fijn gevoel geeft.

GARÇ creëert hiermee een nieuwe vibe voor mannen.


Vakmanschap, passie, oprechtheid, verwondering en originaliteit

Met de volle overeenkomst van onze 5 volledige kern en merkwaarden is GARÇ een prachtig merk waar wij graag mee samenwerken.

Garc men jewelry. Handen met zilveren zegelringen met edelstenen en gevlochten zeilkoord armbanden met zware zilveren sluiting