Silk armband graveren

SILK Jewellery is het fashionable stoere en trendy zilveren sieraden merk van Nederlandse bodem, dat is opgericht door Maarten Smetsers en Heidi van Leeuwen in 2005. Het merk biedt een uitgebreide collectie zilveren sieraden voor mannen en vrouwen. De collectie bestaat uit armbanden, ringen, oorbellen, colliers en hangers. Allemaal met de hand gemaakt van 925 Sterling Zilver en staan bekend om het massieve karakter een stoer design met een verfijnde afwerking. Voor een subtiele look zijn er tijdloze en verfijnde items maar wil je wat meer opvallen dan is er ook voldoende keuze voor een grover model met opvallende schakels.
Alle SILK sieraden worden gemaakt van massief 925 Sterling Zilver en voelen daardoor beduidend zwaar aan. De sieraden zijn voorzien van keurmerktekens die gelden voor zilveren sieraden. Maar niet alleen het gebruik van zilver zorgt voor een hoogwaardig SILK sieraad. Alle SILK sieraden zijn namelijk vervaardigd door zeer ervaren zilversmeden.

zilveren Silk Jewejjery Leren Silk jewellery 

Armbanden in zilver en gecombineerd met leer, maar ook ringen, kettingen en hangers.

Wil je het voelen, zien en passen kom langs in de winkel! 

Nu ook te bestellen in onze webshop!!

UNIEK HANDWERK

Elke dag zijn onze getalenteerde zilversmeden bezig met het perfectioneren van de SILK designs. Ieder sieraad wordt stuk voor stuk en met zoveel mogelijk detail en precisie gemaakt. Om bijvoorbeeld een enkele armband te maken is een zilversmid circa 3 tot 4 dagen aan het werk, dit vereist puur vakmanschap en zeer veel ervaring.

"Made by hand" is geen loze kreet.. Ieder SILK sieraad is uniek.

Alle Silk sieraden zijn Fair Trade 

en met de hand vervaardigd uit de hoogste kwaliteit (925) sterling zilver.

De totale collectie van SILK is eerlijk en met de handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver (925) en steunt community trade in Azië.

Het zilver wordt gesmeed in samenwerking met vaak kleinschalige handelsgemeenschappen, waar het niet enkel om het verantwoord produceren van SILK sieraden gaat. Het gaat veel verder dan het uitwisselen van goederen voor een eerlijke prijs.

Deze samenwerkingsverbanden zijn gebaseerd op vertrouwen, vriendschap en respect voor elkaars cultuur en gebruiken, en hebben als doel om deze handelsgemeenschappen te ondersteunen in haar sociaal en economische groei. SILK wil op deze manier een zinvolle en eerlijke bijdrage leveren aan het land van herkomst. .

Alles op jouw maat

Veel voorkomende damesmaten zijn 18 en 19 cm. 

Silk armbanden kunnen speciaal op maat gemaakt worden

De ringen starten vanaf maat 16 en lopen op tot maat 22.

Silk jewellery personaliseren

Laat een naam of datum in je armband graveren. Maar ook symbolen, sterrenbeelden, eigen ontwerp en vingerafdrukken zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Garantie & Service van je Silk armband

  • 2 jaar garantie
  • na 1 jaar "Gratis schoonmaakbeurt"
  • Altijd "gratis" controle op je sluiting
  • Onze spaarkaart: Bij elke € 50,- aan gekochte artikelen uit onze winkel krijg je een stempel. Een volle (10 stempels) spaarkaart is € 25,- waard bij een volgende aankoop.