SILK Jewellery is het fashionable stoere en trendy zilveren sieraden merk van Nederlandse bodem, dat is opgericht door Maarten Smetsers en Heidi van Leeuwen in 2005. Het merk biedt een uitgebreide collectie zilveren sieraden voor mannen en vrouwen. De collectie bestaat uit armbanden, ringen, oorbellen, colliers en hangers. Allemaal met de hand gemaakt van 925 Sterling Zilver en staan bekend om het massieve karakter een stoer design met een verfijnde afwerking. Voor een subtiele look zijn er tijdloze, verfijnde items, maar wil je wat meer opvallen dan is er ook voldoende keuze voor een grover model met opvallende schakels.
Alle SILK sieraden worden gemaakt van massief 925 Sterling Zilver en voelen daardoor beduidend zwaar aan. De sieraden zijn voorzien van keurmerktekens die gelden voor zilveren sieraden. Maar niet alleen het gebruik van zilver zorgt voor een hoogwaardig SILK sieraad. Alle SILK sieraden zijn namelijk vervaardigd door zeer ervaren zilversmeden.

Wil je het voelen, zien en passen kom langs in de winkel! 

Nu ook te koop in onze webshop!!

Alle Silk sieraden zijn Fair Trade en
met de hand vervaardigd uit de hoogste kwaliteit (925) sterling zilver.

De totale collectie van SILK is eerlijk en met de handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver (925) en steunt community trade in Azië.

Het zilver wordt gesmeed in samenwerking met vaak kleinschalige handelsgemeenschappen, waar het niet enkel om het verantwoord produceren van SILK sieraden gaat. Het gaat veel verder dan het uitwisselen van goederen voor een eerlijke prijs.

Deze samenwerkingsverbanden zijn gebaseerd op vertrouwen, vriendschap en respect voor elkaars cultuur en gebruiken, en hebben als doel om deze handelsgemeenschappen te ondersteunen in haar sociaal en economische groei. SILK wil op deze manier een zinvolle en eerlijke bijdrage leveren aan het land van herkomst. .

Alles op jouw maat

Veel voorkomende Silk armbanden in heren maten zijn 20 en 21 cm. 

Silk armbanden kunnen speciaal voor jou op maat gemaakt worden. 

De ringen starten vanaf maat 16 en lopen op tot maat 22.

gratis gravure Silk hanger

Laat gratis een naam of datum in je armband graveren. Vraag naar de mogelijkheden.