Page content

Elke gram 14 karaat goud is nu 2x zoveel waard!

Speciale goud inruilactie.

Iedereen heeft hier en daar wel oude, versleten gouden sieraden liggen. Nooit worden ze gedragen. Doodzonde van dat goud.

Bij ons is je oude goud in de maand oktober geld waard! 14 karaats goud is nu 2x zoveel waard!

Voorwaarde is dat je wel het waardebedrag besteed aan een nieuw artikel en niet i.c.m. andere acties en aanbiedingen. Je kunt kiezen uit een scala van mogelijkheden binnen onze bestaande uitgebreide collectie zilveren en gouden sieraden.

Kom langs en laat je goud testen en wegen en wie weet loop jij straks stralend de winkel uit met een sieraad die je dagelijks draagt waar je weer blij van wordt.

Neem wel je ID mee. Je gegevens worden genoteerd. Onder de 18 jaar ruilen wij niet in.

Jaaa…we gaan weer oorgaatjes prikken!! :-)

Oorgaatjes schieten doen wij alléén op afspraak! Onze specialist schiet alléén op de dinsdag en de donderdag.

En hebben wij onze collectie oorknoppen uitgebreid met kleurtjes! Leuk voor de zomer!

Oorgaatjes schiet pakket is €29,95

Dit is inclusief schietoorknoppen naar keuze, de gaatjes zetten, naverzorging voor thuis en een kortingsbon van 20% korting bij aankoop van je volgende nieuwe oorsieraden.

Uiteraard volgen wij hierin de richtlijnen.
Hieronder staan ze op een rijtje!
* Maximaal 1 extra persoon mee
* draag een mondkapje
* desinfecteer je handen
* Je krijgt een gezondheidscheck vooraf
* Wij dragen een plexi hoofdscherm
* Wij desinfecteren na iedere klant
* Kom niet bij verkoudheid, koorts, hoesten en als je in contact kort geleden in contact bent geweest met iemand die corona heeft.

 

Bij Juwelier Leguit verantwoord winkelen

|VERANTWOORD WINKELEN|☀️🌻❤
Wij zijn gewoon open volgens onze normale openingstijden.

We gaan het samen doen. In onze winkel zijn verschillende maatregelen van kracht. We hebben al vele complimenten van onze klanten mogen ontvangen voor ons zorgvuldige beleid en daarin worden wij gesteund door onze brancheorganisatie die constant in nauw overleg is met de RIVM.


Mocht u naar de winkel komen dan zijn er een aantal regels. Deze staan op de deur en ook in de winkel. (Wij helpen u ook met het herinneren door het te vertellen als u binnenkomt)🥰

Lees meer

Oorgaatjes schieten

Ik wil oorbellen! Je 1e, 2e of 3e gaatje schieten!

In de hele wereld wordt elke 10 seconden een oorgaatje geprikt!

Lees meer

Moeite met het omdoen van armband of ketting?

Vraag jij ook altijd een helpende hand?

Je kent het wel, je wilt je armband omdoen maar het oogje glijdt de hele tijd van je pols, de sluiting lijkt altijd wel te klein, je hebt lange nagels en kan het niet goed vastpakken of je vingers zijn minder wendbaar. Heeft u ook altijd problemen met het omdoen van uw armband of horloge? Je favoriete armband omdoen, kan dan een hele uitdaging zijn, want eigenlijk kom je altijd een handje tekort. Na zoveel pogingen ben je het zat en je mooie armband belandt weer in de kast of op je nachtkastje.

Dit is heel erg jammer als je je favoriete sieraden niet kan dragen of je draagt ze dag en nacht waardoor je armband meer te lijden heeft van slijtage en je er zo minder lang plezier van kan hebben.

Hulp is nabij!!

Lees meer

like

like ons!